Изборът на детски есенни обувки – изпитание за всеки родител

Всяка есен едно и също: трудно избирате есенни обувки за вашето дете. Причината е, че това, което вие избирате и това, което то иска, често не съвпада. Кои са най-важните неща, за които следим при избора на есенни обувки за нашето дете?

Как да изберем подходящи есенни обувки?

На първо място това е дали са удобни. Дебелината и формата на подметката трябва да отговарят на формата на детското стъпало. Това е изключително важно, особено за по-малките деца, които растат бързо. Гъвкавостта на подметката позволява движение на крака, а това не е без значение за подрастващ човек. От нея зависи от колко дълго ще издържи обувката: ако е тънка, освен че кракът ще се набива всеки път и детето ще усеща болка, тя бързо ще се износи.

Важно е разстоянието между големия пръст на крачето и вътрешността на обувката да е достатъчно, за да не убиват обувките и да причиняват дискомфорт на детето. Същевременно, обувката не трябва да е твърде голяма, защото по този начин става неудобна за носене.

Важно при избора на есенни обувки е и материята им. Хладните месеци изискват обувки, които да са устойчиви на вода, заради честите дъждове. Те трябва да са топли и удобни, а не да запарват.

Последно, но не и по важност, е външността на обувките. Красиви и актуални за тази есен за моделите на Mayoral за момчета и момичета.

есенни обувки за момче

Спортните кожени боти с връзки и цип за момче Mayoral за красиви и удобни. Те са подходящи за всеки повод. Подходящи са за деца между 3 и 7 г. възраст, а телешката кожа и вълната способстват за това детските крачета да са топли. Подметката е стабилна и удобна.

Вариантът за момичета е в цвят бежов, а номерацията е за деца от 3 до 15 г. Изключително красиви, удобни и практични, подходящи за носене с пола, рокля, дънки, джинси, клин и всичко останало. Вашето дете ще се влюби в тях, а когато ги обуе, ще почувства, че ходи по облаци.

есенни обувки боти за момиче

Друг интересен модел есенни обувки за момчета между 6 и 15 г. отново на Mayoral са ботите с връзки и цип, цвят карамел – синьо.

боти за момчета

 

Красивите боти с обърната бяла кожа, цип и катарама Mayoral (за момичета от 3 до 15 г.) ще превърнат всяка малка дама в истинска Пепеляшка. Не пропускайте да зарадвате вашето малко момиче с красив чифт есенни обувки.

момичешки боти

Съвет: винаги избирайте обувки с вашето дете. Нека то да ги премери няколко пъти, с различни по дебелина чорапи, за да сте напълно сигурни, че са най-подходящите. Попитайте го дали са му удобни, харесват ли му и т.н.

Разгледайте още от продуктите на Mayoral тук. Есента е красива и топла с правилните обувки!

Есенни обувки Mayoral – удобни и красиви

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *