Празниците наближават, а с тях и вълнението на малки и големи. Предколедното пазаруване ще подлуди и най-спокойните родители в търсене на подходящи коледни подарък. Затова, побързайте да изберете подходящ коледен подарък за момиче и го купете преди последния момент (винаги може да поръчате и онлайн от нашия магазин).

коледни подаръци

Какво да изберем за коледен подарък на момиче?

Ако ви е трудно да направите своя избор, подготвили сме ви полезни идеи, които са съобразени с възрастта на детето. Помнете, че каквото и да изберете за вашето момиче, важно е да бъде поднесено с много любов и усмивка, красиво опаковано, за да създаде приятно емоции в празничните дни.

Идеи за коледен подарък за момиче на 1 годинка

Едногодишните деца не разбират много от Дядо Коледа, но въпреки това няма как да ги оставим без подарък. Най-подходящ коледен подарък за момиче на 1 годинка е играчки. С тях детето расте, опознава света, развива въображението си.

Кои са подходящите играчки за моето момиченце на годинка?

  • Забавни и образователни играчки – различни играчки за търкаляне, сортиране и други, които спомагат за развиването на фината моторика. Подходящи са за деца над 1 годинка, когато вече могат да стоят добре седнали, заглеждат се и концентрацията им е по-продължителна. Много интересни и образователни са играчките на Fisher Price.
  • Музикални играчки – този тип детски играчки събуждат креативността. С тяхна помощ от малко детето свиква с музиката, успокоява се и се учи на ритъм.

костенурка играчка

Подарете на вашето малко момиче тази прекрасна музикална костенурка, която ще бъде пръв другар.

Идеи за коледен подарък за момиче 2-5 години

В тази възраст децата обичат да играят и да хапват шоколад. С игрите опознават света, а шоколадът получават като награда, че са били послушни. Разбира се, че и с него не трябва да се прекалява, но 2-3 шоколадчета в чорапките под елхата няма да навредят на никого. Шоколадовият Дядо Коледа е задължителен към подаръците на тези мъници. Какво друго да им изберете?

  • Лего – най-интересната и иновативна играчка на всички времена, която ще зарадва всяко момиче. Подходящи комплекти за възраст 2-5 години са: Lego Duplo, Lego Friends. За 6+ – Lego Princess, Lego Elves. С Лего вашето момиче ще открие един нов и интересен свят на игри и забавления. Разгледайте всички видове Лего на нашия сайт и поръчайте.
  • кукли Барби – класическият коледен подарък за момиче е кукла Барби във всичките ѝ вариации. Със сигурност вашето момиченце ще се радва на очарователната и красива Барби, която е шеф готвач или с лекота прави сладкиши в собствена сладкарница, а може би е фея или нежна русалка.малко момиче с мече
  • интерактивни кукли, бебета, животни и други – в тази възраст грижата за другите е силно изразена. Подарете интерактивно бебе, коте или друго животно, за което вашето малко момиче ще полага нужните грижи всеки ден, учейки се да бъде по-добър човек.интерактивно коте за коледен подарък
  • плюшени играчки
  • детски книжки за четене, рисуване и други

Идеи за коледен подарък за момиче 6-10 години

Възрастта 6-10 години е специфична, защото децата си играят с играчки, но вече са по-узрели и за други занимания. Подходящи коледни подаръци за нея са:

  • настолни игри + пъзели + карти – развиват въображение, логическото мислене, креативността, помагат при общуването с други за създаване на контакти и приятелства;
  • кукли и комплекти – любимата Барби вече има кола, къща, гардероб, басейн, пикник маса и какво ли още не.
  • колело – безкрайни часове на забавление със семейството и най-вече здравебарби и каляска от сладкото кралство

Идеи за коледни подаръци за момиче 11-14+ години

Същинско предизвикателство е да изненадате вашето пораснало момиче за Коледа. Тинейджърите може и да са с труден характер, но за щастие, често споделят какво очакват за празника. Ако вашето дете не е казало какво иска, предлагаме ви 6 предложения за коледен подарък, с който да я зарадвате или изненадате:

  • зимен комплект шал+шапка+ръкавици – модерно, топло и красиво. Със сигурност ще ѝ е от полза през студените зимни месеци. Ако успеете да изберете и подходящия цвят и стил, щастието ще бъде пълно.
  • козметичен несесер + аксесоари за коса или други подобни – в тази възраст момичетата стават много суетни. Идеята за коледен подарък несесер ще се хареса и най-претенциозните.
  • чанта/ раничка за излизане – всяка жена обича чанти, дори и малката. Изберете ѝ подходяща и красива раничка, с която да се чувства по-голяма, да излиза с нея и да ѝ се радва.
  • подходяща козметика
  • книга – книгите винаги са чудесен подарък, особено ако вашето дете обича да чете. Подберете жанр или поредица, близка до възрастта на детето, за да го заинтригува.
  • дрехи – подходяща рокля и/или чифт дънки и обувки също биха могли да бъдат чудесен коледен подарък за момиче.

Може би вашите деца все още вярват в Добрия старец, който носи подаръци само на послушните. Може би вече са пораснали, но пазят красиви спомени от детството за маскиран татко, дядо или чичо, който е носил коледни подаръци.

Няма значение дали вярваме, важното е да има радост и щастие в дома. Нали затова са празниците – да даряваме с щастие онези, които обичаме!
Дарете щастие и усмивки на най-близките си като им подарите красиви коледни подаръци! Светли празници с много обич и уют у дома!

16 идеи за коледен подарък за момиче
5 / 5 от1 гласа

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *