Вход/Регистрация

Скутери, ролери и кънкиСкутери, ролери и кънки:

Нашите висококачествени скутери, ролери и кънки са още едно предложение на магазин КОМСЕД, което дава възможност на деца от различни възрсти да се забавляват и да спортуват едновременно. 
Скутерите са идеални за разходка в топлите дни. Произведени с грижа за децата, те се адаптират лесно към променящия се терен, запазват стабилност и осигуряват максимален комфорт и безопасност при каране. Решени са в лек, приятен дизайн и с мотиви от любими герои и филми като Леденото кралство, Колите, Мини Маус и др. Лесно се сгъват и пренасянето им не представлява проблем.
Ролерите и кънките са чудесен вариант за спорт и забавление, който развива физическата издържливост, тонизира мускулите, укрепва чувството за равновесие и подобрява координацията.
За да сте спокойни, добавете подходяща каска към избрания скутер или ролкови кънки и детето ви ще има чудесен комплект за игра и спортуване на открито. Бихте могли и вие да се включите, като се снабдите с подходящи артикули от този вид и да  превърнете карането на скутер или ролери в семейно забавление. 
Времето с децата ни е ограничено – не пропускайте всяка възможност да бъдете заедно.
Виж още Затвори