Вход/Регистрация

Помпи за надуваеми изделияПомпи за надуваеми изделия:

Очаквайте на 2024-04-22
Помпи за надуваеми легла, матраци и дюшеци за къмпинг Summer Collection INTEX 66637 - QuickfillTM Rechargeable air pump USB200R 766637
Очаквайте на 2024-04-22
Помпи за надуваеми Comfort Rest INTEX 66616 - QuockFill USB150 Air Pump 766616


В магазин КОМСЕД предлагаме многообразие от ръчни, крачни и електрически помпи, с които ще можете да инсталирате всякави надуваеми изделя за кратко време.

Висококачествените уреди са предназначени за бързо и лесно надуване и изпускане и на най-обемистите мебели, басейни, лодки и др. Те са производство на световния лидер Intex и са съобразени с всички съвременни изисквания за безопасност.  Разбира се, не позволявайте на децата да ползват помпа, която се захранва от мрежата на 220V.

Купили сте си прекрасно двойно надуваемо легло, чудесен, мек и удобен диван или цветни, ергономични фотьойли. Улеснете ползването им като изберете подходяща помпа и сведете до минимум времето, което е необходимо за инсталирането или изпускането въздуха на този вид мебели. 
Уредите са идеални и когато искате да вземете своите надуваеми придобивки по време на поход или къмпинг.
Можете да разчитате на лесна, дълготрайна употреба и с тяхна помощ да превърнете ползването на надуваеми мебели в удоволствие.
Виж още Затвори