Вход/Регистрация

Артикули за плажа и басейнаАксесоари за плажа и басейна:

Какво е пълноценната лятна почивка без подходящи принадлежности за плажа или басейна? Всички очакваме топлите летни дни и ги свързваме с  ваканция, слънчев тен, емоции и чудесни преживявания. Не си отказвайте възможността да направите удоволствието още по-прекрасно и незабравимо, като подарите на себе си и близките си  необходимите аксесоари за  плажни летни развлечения. 
Разгледайте предложенията на магазин КОМСЕД и направете вашия избор сред мнообразието от артикули -  тук ще намерите всичко, което ви е нужно, дори и повече.
Можете да закупите прекрасен надуваем шезлонг, на който да събирате тен, докато отпивате свеж, летен коктейл. А може да изберете чудесен надуваем дюшек или остров, с който да се носите по морските вълни в момент на пълно отпускане и релакс. Ако обичате да плувате дълго в морето или активно посещавате  басейн  – за вас сме предвидили  многообразие от плувни шапки, очила, шнорхели, маски, плавници. Моделите и цветовете ще задоволят и най-капризния вкус. Може също така да зарадвате децата си с надувеами детски лодки, дъски за плуване или животни за плажа, с многообразие от пояси, топки, комплекти волейбол, баскетбол, подводен риболов, фризбита, пръскалки и много други невероятни предложения, които ще увеличат удоволствието от водните приключения. Можете да се възползвате от нашите принаделжности за плажа и басейна и като интересна идея за подарък, с която да зарадвате близки или приятели.
Всички артикули са изработени от висококачествени материали. Гарантираме сигурност, надеждност и удобство при ползването им.
В магазин КОМСЕД ще намерите всичко необходимо за пълноценен релакс на плажа или край басейна – доверете ни се!
Виж още Затвори


Промоции, акценти и трайно ниски цени