Вход/Регистрация

Забавни топки за играЗабавни детски топки за игра:

Игрите с топка са любими за всички възрасти. При малките деца топката подпомага развитието на моториката – развива умения за хвърляне, хващане, ритане, търкаляне.
За нас, възрастните, тези движения са лесни, но е нужно време, за да бъдат усвоени –  естествено и  чудесно е това да става с помощта на игра с различни видове топки.
В магазин КОМСЕД предлагаме голямо разнообразие от забавни модели и цветове. Може да избирате между детски цветни топки с различни герои като Мики и Мини Маус, Сапайдърмен, Пижама маски; весели светещи топки Емоджи; топки за малки спортни палавници - волейболни, водни, футболни; топки за принцеси с принтове на Замръзналото кралство или сладкиши; супер разтегателни и супер меки топки-балони; комплекти от малки, леки топки в ярки цветове, подходящи за игра в басейн или надуваем детски център...Разнообразието ще ви учуди и очарова.
Топките са произведени от висококачествени материали и са обработени с безвредни цветове. Издържливи и леки, те могат да придружават децата навсякъде – при игра на двора, на пикник, на гости у приятел, по време на пътуване.
Подарете топка на децата си и вижте как всъщност сте им подарили часове забавление, емоция и удоволствие.
Виж още Затвори