Вход/Регистрация

Детски велосипеди и триколкиДетски велосипеди и триколки в промоция:

Детски велосипеди и триколки:

Велосипедите и триколките са в категорията  Най-желан подарък  за всяко дете. Тяхната употреба развива физиката, стимулира координацията и оказва положително влияние върху пазенето на равновесие. Първото качване на колело е запомнящ се момент в детството.

Неувереността и нуждата от родителска подкрепа се преодоляват само след няколко упражнения и превръщат тази детска игра в любимо занимание през топлите дни, когато е по-добре да сме на открито.
Карането на колело е занимание, което има положителен ефект върху дишането, тъй като чрез неговата стимулация организмът се снабдява с повече кислород, подобрява настроението и едновременно с това изразходва неизчерпаемата детска енергия. Храненето и сънят на малките палавници стават по-пълноценни.
В магазин КОМСЕД ще ви предложим  голямо разнообразие от модели и богата цветова гама – подходящи за деца от различни възрасти и с различни предпочитания. 
За по-малките може  да изберете някоя от нашите триколки, които благодарение на отличната си конструкция и дизайн, са перфектен избор за първо колело. Те съчетават удобството на количката, като са изключително маневрени и лесни за управление от родителите, с възможността детето ви да завърти педалите и само да направи първата си обиколка.
За по-големите деца са велосипедите с или без помощни колела. В разнообразието от модели, цветове и големини несъмнено ще намерите подходящия вариант за вашето дете. Допълненията като звънец, кошничка, предпазна каска и др. ще увеличат комфорта и удоволствието от карането.
Подарете на децата си здраве, физическа активност и много положителни емоции!
Виж още Затвори


Промоции, акценти и трайно ниски цени