Вход/Регистрация

Надуваеми табуретки, фотьойли и дивани
Надуваемите фотьойли, дивани и табуретки, които магазин КОМСЕД предлага на вашето внимание, са чудесно решение да разнообразите мебелите в дома си, на вилата или да се чувствате комфортно, когато ходите на къмпинг.
Всички артикули са произведени от световния лидер Intex с материали от високо качество и са съобразени с извивките и нуждите на човешкото тяло.
Можете да ги ползвате ежедневно – когато четете, когато гледате телевизия или просто искате да се отпуснете и да релаксирате. Ще установите, че комфортът на почивката по нищо не се различава от този на обикновените мебели. Освен това, надуваемите фотьойли, дивани и табуретки са чудесно решение са ако сте си поканили повече гости и нямате достатъчно места за сядане.
Практични, удобни и компактни, те не заемат много място, когато въздухът им е изпуснат. Лесно и бързо се надуват или отдуват, лесни са и за пренасяне. 
Разгледайте предлаганите артикули и изберете най-подходящите за вас според пространството, с което разполагате и според вкуса си. Можете да се спрете на надуваеми ергономични фотьойли с мек дизайн и прекрасни цветове, на уникални кръгли надуваеми шезлонзи, на надуваеми разтегателни или ъглови дивани.... 
Убедете се сами в голямото разнообразие от възможности, а ние ще се погрижим да останете доволни.
Виж още Затвори