Вход/Регистрация

Надуваеми легла и матраци



Надуваеми легла и матраци:


Надуваеми легла и матраци Intex

Ако ви изненадат повече гости, отколкото можете да настаните в къщи - надуваемите легла и матраци Intex са чудесно решение. Моделите с вградена електрическа помпа на 220V  се надуват за минута и също толкова бързо се свиват за прибиране.

В магазин КОМСЕД ще намерите богата гама от единични и двойни модели, които удобно и лесно се поставят  директно на земята, надуват се за минута с помощта на вградени помпи и също толкова бързо се прибират, когато употребата им не е необходима. Издържливи и устойчиви, изработени от висок клас материали, те са произведени съобразно нуждите и извивките на човешкото тяло и няма да усетите разлика в комфорта в сравнение с обикновеното легло. 
Надуваемите легла и матраци са оптимален вариант не само при наличието на гости, а и за всекидневна употреба, особено когато не разполагате с достатъчно  пространство в жилището си. Те са достатъчно удобни за ежедневен релакс, четене, гледане на телевизия. 
Имате вила? Няма нищо по-лесно от това през уикенда да пренесете своето надуваемо легло от градския апартамент в нея и да се насладите на спокойни и релаксиращи почивни дни.
Можете да избирате между единични, двойни легла, различни дебелини и цветове – според пространството, с което разполагате и според собствения си вкус.
Надеждността и качеството са гарантирани!
Виж още Затвори