Вход/Регистрация

Надуваеми дюшеци, матраци и възглавници за къНадуваеми матраци, дюшеци и възглавнички:

Комфортните надуваеми дюшеци и възглавнички са нашето предложение към любителите на къмпингуването. Вече не е необходимо да се лишавате от удобства, за да общувате с природата. 
С практичните артикули, които ще намерите в магазин КОМСЕД и които са производство на световния лидер INTEX, можете да се чувствате така комфортно, сякаш сте пренесли дома си в гората. Удобствата и добрият сън са важни предпоставки за незабравима ваканция. Затова средствата за спане са сред най-необходимото туристическо оборудване. 
Дюшеците и възглавничките, които ще намерите при нас, са изработени от висококачествени материали. Гарантирано здрави, те предполагат дълготрайна употреба. В надуто състояние са стабилни, балансирани и осигуряват комфортен сън.
Компактни са, не заемат много място, когато въздухът им е изпуснат и са лесни са за пренасяне, дори когато носите екипировката си на гръб. Напомпват се бързо с помощта на надуваема помпа.
Нашите дюшеци и възглавнички са многофункционални - освен по време на къмпинг, могат да ви свършат прекрасна работа, когато поканите гости с преспиване, а не ви достига място и са чудесен резервен вариант за спане.
Разгледайте разнообразните ни предложения, изберете подходящ размер надуваем дюшек, който да се побира в палатаката ви, добавете удобна възглавничка и къмпингувайте на открито с удоволствие.

Виж още Затвори