Вход/Регистрация

Уреди и аксесоари за отглеждане на бебета

Продуктите в промоция са маркирани със "Слънчице" (), новите продукти с лентичка "Ново!" (), а тези с трайно ниски цени със знак "%SALE" ()


Уреди и аксесоари за бебето:

Уреди и аксесоари за по-лесно отглеждане на бебета


Отглеждането на малки деца изисква специални грижи, които могат да бъдат улеснени с помощта на различни уреди и аксесоари. Съвременните технологии се развиват и майките могат да разчитат на много и различни хитринки и удобства. 


Полезни връзки:

Уреди за бебета или как майките да спестят време

Уреди за отглеждане на бебета – бебефони и видеофони

Уреди за бебета или как майките да спестят време


Уреди за бебета като бебефон, дигитален видеофон, стерилизатор, нагревател, уред за готвене на пара, блендер и др. пестят времето на майките за досадните задължения и им осигуряват повече време с бебето.

Разгледайте предложенията на магазин КОМСЕД и изберете онези уреди и аксесоари, които ще са най-приложими във вашето ежедневие.

Изберете:
  • Практичен стерилизатор за шишета и биберони, който не изисква ползването на препарати, тъй като разполага със система, обезвреждаща до 99,9% от вредните бактерии, натрупани по шишетата за мляко;
  • Уред за затопляне на кърма и бебешка храна със запазване на важните хранителни съставки;
  • Видео и аудио бебефони с безкомпромисен звук и без смущения;
  • Умна лампа "Домашно слънце", която създава достатъчно слънчева светлина по всяко време на годината и при всякакви метеорологични условия навън;
  • Умен термометър за вана, с помощта на който можете да се насладите на удоволствието от къпането, вместо да се притеснявате за температурата на водата;
  • Електронно бебешко кантарче - везна, което гарантира точно измерване теглото бебето, дори когато то се движи... Каталогът ни е пълен с многообразие и в него ще откриете повече, отколкото очаквате.

Други аксесоари за бебето и детето като овлажнител за въздух, инхалатор, електрическа четка за зъби са незаменими сътрудници, които предпазват от инфекции и осигуряват редица ползи със своите функции.
Уреди за отглеждане на бебета – бебефони и видеофони


Бебефонът е полезен уред най-вече за деца, които спят в различна стая от родителите и се събуждат през нощта, а майката или бащата трябва да ги успокояват. Също така е добро решение и по време на деня, защото ще ви осигури спокойствие, за да свършите ежедневните си дейности без да е нужно да мислите постоянно дали всичко е наред с бебето ви. Някои модели се предлагат със сензор за температура и аларма, както и приспивни песни и успокояващи светлини като Бебефон Dect на Philips Avent. Texнoлoгиятa DЕСТ на този бебефон ocигypявa зaщитeнa и пoвepитeлнa вpъзĸa, тaĸa чe дa cтe cигypни, чe caмo виe cлyшaтe.

Ако предпочетете видеофон (видео бебефон), ще се насладите на множество екстри като звукова индикация, аларма при загуба на обхват, камера, която може да се монтира на стената и да се регулира ръчно, регулиране силата на звука, измерване на стайната температура, двустранна комуникация, аларма при изтощени батерии, режим за инфрачервено нощно виждане и др. Разгледайте видео бебефоните на марките Philips Avent,  Cangaroo и Chipolino.

Всички продукти са изработени от качествени материали и са безопасни за вашето дете. Доверете се на водещи производители! 
Виж още Затвори


Промоции, акценти и трайно ниски цени