Вход/Регистрация

Отливки и отпечатъци

Продуктите в промоция са маркирани със "Слънчице" (), новите продукти с лентичка "Ново!" (), а тези с трайно ниски цени със знак "%SALE" ()


Комплекти за отливки и отпечатъци:

Отливки и отпечатъци – Baby Art


Предлагаме ви един интересен начин да създадете мили и оригинални  спомени - направете отливки и отпечатъци от ръчичките и крачетата на вашето дете в съчетание със снимка и съхранете свежестта на моментите, които отлитат толкова бързо. 

Полезни връзки:




Отливки, отпечатъци и рамки за обзавеждане на дома 


Продуктите за декорация или обзавеждане на детската стая са фантастични, когато имат и уникална ценност. С помощта на детайлните отпечатъци или отливка от крачетата или ръчичките на вашето прекрасно слънчице ще можете да запазите визуално доказателство за вашия пораснал тийн, колко малък/а е бил някога или пък да докажете на внуците си, че мама и татко също са били деца.




Baby Art комплекти отливки и отпечатъци – безопасни и практични


Разгледайте артикулите, които предлага магазин КОМСЕД и се насладете на свеж, оригинален дизайн, прекрасни декорации на рамките, меки цветове и тонове.

Ще откриете богат избор на форми – квадратна или кръгла магична кутия, рамка тип хармоника, комплект с място за много снимки, квадратен или правоъгълен отпечатък с възможност за закачване на стена или поставяне на рафт.

Продуктите са лесни за ползване, не изискват изпичане и позволяват няколко опита, за да изберете съвършения отпечатък.

Имате възможност да направите чудесен подарък на близки и приятели, които скоро са станали родители като изберете някой от следните продукти: Сувенир Baby Аrt, Магична кутия Baby Art, Рамка за отливка и снимка Baby Art Classic, Отпечатък с боя и снимка Baby Art My baby style, Кутия с отпечатък Baby Art-Hello Baby, Квадратен отпечатък за ръчичка и краче Baby Art и др.

Спомените избледняват – запазете ги свежи с оригиналните отпечатъци и отливки, които умеят да съхраняват миналото.
Виж още Затвори