Вход/Регистрация

Бебешки спални артикулиБебешки спални артикули:

Спалните артикули, които предлага магазин КОМСЕД са предназначени да подпомогнат здравия и пълноценен сън на вашето дете. Подбрали сме само продукти, изработени от висококачествени материи, които нежно обгръщат детската кожа и правят заспиването лесно и приятно. 
Артикулите за спане вече не приличат на онези скучни, бели чарашафи и възглавници на райета от не толкова далечното минало. Разгледайте и ще откриете забавни картини, весели илюстрации и десени, които ще ви накарат да мечтаете.

Можете да се спрете на възхитителни спални комплекти с прекрасни апликации на различни животни и растения, решени в топли цветове, които създават уют и настрoение. Можете да закупите и поотделно чудесни олекотени завивки, чаршафи със стилни принтове, меки одеяла, възглавнички за мечтатели с калинки, весели пчели и омагьосващи пеперуди, бебешки възглавнички с черешови костилки против колики, протектори за матрак с антибактериално покритие, зимни спални чувалчета, комплекти за бебешка количка и много други артикули.

Оригиналните детски щампи и прекрасно съчетаните цветове ще внесат уют и настроение в детската стая. 

Сънят е здраве! Подарете го на децата си!
Виж още Затвори