Вход/Регистрация

Комбинирани бебешки количкиВ промоция:

Всички комбинирани колички:

Комбинирани колички – как да направите правилния избор


Всяко семейство е различно, а на пазара се предлагат широка гама бебешки комбинирани колички. Когато избирате вашата комбинирана количка, ви съветваме да обърнете внимание на следните няколко фактора: Какъв модел столче за кола имате или планирате да закупите, колко деца имате, каква е възрастта на вашето дете, бюджет, за какво ще използвате бебешката количка - пътуване, бързо ходене или ежедневна употреба.


Полезни връзки:


Комбинирани бебешки колички – видове

Марки комбинирани бебешки колички, които се предлагат в Комсед

Комбинирани бебешки колички – видове


Комбинираните колички се делят на няколко вида: 


Комбинирани бебешки колички 2 в 1 – те включват кош за новородено, който се нарича още зимен кош и седалка. Кошът за новородено се ползва през първите 6 месеца от раждането на бебето или до достигане на тегло от 9 кг.  Педиатрите препоръчват новороденото да лежи в напълно легнало положение, а в полулегнало положение (в столче за кола) - не повече от час-два. На същата рама се прикрепя и седалката, която се ползва до достигане на различно тегло според модела на детската количка – от 15 до 22кг. (до 3 – 4 годишна възраст). 


Бебешки колички 3 в 1 -  включват столче за кола, кош за новородено и седалка. Тук отново изборът Ви зависи от вашето индивидуално семейство и ежедневие – вашите навици и предпочитания, колко често пътувате и т.н. От отговорите на тези въпроси зависи дали ще закупите комбинирана бебешка количка 3 в 1, която има включено столче за кола. 

Не забравяйте, че трябва да проверите дали седалката има опция за легнало положение, защото не всички модели предлагат такава. 


Комбинирана количка 2 в 1 с трансформация - кошът за новородено се трансформира в седалка. 

Марки комбинирани бебешки колички, които се предлагат в Комсед


Cybex – Комбинираната бебешка количка 2 в 1 Cybex Balios S FE Values For Life осигуряват гладко возене върху всякакви терени! Включва кош за новородено и седалка в двете посоки на движение подходяща за деца до 17 кг. (4 г.) Перфектен помощник при отглеждането на малко дете с механизъм за сгъване с една ръка, голям сенник и просторен кош за багаж.


Lorelli - Комбинирана бебешка количка Lorelli Crysta 3-in-1 предлага пълна комбинация от кош за новородено, който се трансформира в лятна седалка с две позиции по посока на движението и с лице към родителя, както и столче за кола на достъпна цена. Допълнителен аксесоар е практичната чанта за бебешки принадлежности. Лесно се сгъва до компактни размери и всеки елемент е направен за удобство и безопасност на вашето мъниче.


Cangaroo – Български колички от най-високо качество, предназначени за най-малките. Cangaroo Luxor е подходяща за бебета от 0 - 36 месеца. Седалката се трансформира се в кош за новородено и се регулира. Освен подвижния сенник и предпазния борд, който се сваля, комбинираната количка се предлага и със следните допълнителни аксесоари: чанта за аксесоари, дъждобран, комарник, покривало за крачета, мрежа против насекоми и отделение за аксесоари. Cangaroo Gala Premium Barley е подобен модел бебешка количка, която включва и допълнителни екстри: поставка за бутилка с биберон, отделение за аксесоари, светлоотразителни ленти, дръжка с възможност за регулиране, кожена дръжка и др.


Chipolino - Chipolino Електра 3 в 1 е незаменима комбинирана количка с кош за новородено, седалка и детско столче за кола. Разполага с мощен фар за осветяване на пътя и дъждобран, подходящ и за седалката, и коша. Многофункционална и сигурна за спокойствието на мама, тате и бебето.


Moni - Moni Sofie е модел комбинирана бебешка количка с трансформиращ се кош за новородени към седалка за деца на добра цена. Облегалката е с няколко позиции на лягане, дръжката се регулира също според височината на родителя, както и сенника, който е с прозорче. Комплектът включва и покривало за крачета, както и удобна чанта за шишета и аксесоари.


Големият плюс на комбинираните бебешки колички е, че щом ви допадне моделът, свиквате с неговото удобство, маневреност и размери и не се налага да купувате втора количка. Ето защо, ако се спрете на комбинирана количка, не пестете от качеството и комфорта за вас и вашето дете. Използвайте филтрите, за да изберете желания модел и ценови клас комбинирана бебешка количка.

Виж още Затвори