Вход/Регистрация

Бебешки аксесоари за банята

Продуктите в промоция са маркирани със "Слънчице" (), новите продукти с лентичка "Ново!" (), а тези с трайно ниски цени със знак "%SALE" ()


Продукти за банята в промоция:

Всичко от категория За банята:

Продукти за баня - какво трябва да знаят новите родители за къпането на бебето 


Готови ли сте за първото къпане на вашето бебе? Подготвихте ли камерата, за да заснемете този важен момент? Пригответе всички продукти за бебешката баня, от които се нуждаете:

 • Бебешка вана
 • Мека подложка за вана, пластмасова подложка или мрежа за вана – ако е необходима такава (според модела на бебешката вана и вашите предпочитания)
 • Стойка за бебешка вана
 • Бебешка хавлия (с качулка) или пончо за баня
 • Ръкавица за измиване на тялото
 • Абсорбираща гъба за баня
 • Пелена
 • Играчки за баня
 • Кана за поливане
 • Термометър за вода
 • Мека или твърда бебешка подложка за повиване
 • Предварително приготвени дрехи
 • Бебешки тоалетен шкаф - за повиване и масаж на бебето след баня, както и за удобно сортиране на пелени, кърпи и хигиенни материали върху рафтовете. Има и колела – за практично преместване.

Когато детето поотрасне (от 6 месечна възраст):

 • Бебешко гърне
 • Анатомичен адаптор за тоалетната чиния или мека приставка (кръг) за тоалетната чиния или тоалетна седалка със стълба - за прехода към тоалетна
 • Детско стъпало за баня

Важно: Никога не оставяйте бебето си само във ваната! Ако трябва да вземете телефона си или да отидете до където и да било за каквото и да било - вземете бебето със себе си.

Полезни връзки:
Колко често новороденото се нуждае от баня?


В началото къпането на новороденото бебе се оказва хлъзгав процес и за някои родители може да бъде нервно преживяване. На някои бебета също може да не им хареса. С малко практика обаче ще започнете да се чувствате по-комфортно по време на баня. И все пак често се задава въпроса колко често да къпем бебето. Няма нужда да правите всеки ден бебешка вана и цялата процедура с продуктите за баня. Три-четири пъти седмично може да са достатъчни в този ранен период. Ако къпете бебето твърде много, може да изсушите кожата му. За да поддържате добра хигиена на бебето си, е достатъчно да почиствате частите, които се нуждаят от внимание - лицето, шията и зоната на памперса.
Кога е най-добре да се къпе бебето в банята - сутрин или вечер?


Това зависи от вашия собствен ритъм и ежедневие. Изберете времето, когато се чувствате спокойни и знаете, че нищо няма да ви прекъсва. Някои родители избират сутрешни бани, когато бебетата им са най-активни. Други предпочитат да направят бебешките бани като успокояващ ритуал преди сън. Имайте предвид, че ако решите да къпете бебето си след хранене, това не е добра идея - по-добре е да изчакате докато корема на бебето усвои храната.
Време за баня - какъв тип бебешка вана е най-добра?


Изберете симпатична бебешка вана, в която вашето мъниче ще се чувства удобно и приятно. Всички артикули за баня са произведени от доказани лидери в грижата за детското здраве и комфорт - съобразени с особеностите на бебешката и ранната детска възраст. Изработени са от качествена, нетоксична пластмаса, с чудесен дизайн, в светли и топли цветове, с меки извивки. Те се почистват лесно, компактни са и не заемат много място. 

Когато избирате бебешка вана, трябва да знаете, че някои модели са иновативни, така че се адаптират към възрастта на вашето малко слънце. Това означава че могат да се ползват не само за новородено, но и когато бебето може да седи само. В Комсед предлагаме различни марки бебешки вани - Lorelli, Cangaroo, Chipolino, Moni и Дигитална бебешка вана с везна и термометър Aquascale 3-в-1 - различни функции за всеки вкус и бюджет.  Ваните със специална анатомична форма гарантират безопасност и комфорт. Някои бебешки вани имат вграден термометър, който улеснява максимално родителите. 

Оборудвайте ваната със стойка, за да не се налага да се навеждате при къпане. Добавете прекрасна мека бебешка хавлия с качулка, весели, цветни играчки за баня, термометър за вана, който да показва оптималната температура, меки подложки за повиване и къпането може да започне. 

При нас ще намерите всички необходими продукти за банята и ежедневния тоалет на малкото дете, които да превърнат ежедневните задължения в игра, пълна със смях и забавления.


Виж още Затвори