Вход/Регистрация

Бебешка козметика

Продуктите в промоция са маркирани със "Слънчице" (), новите продукти с лентичка "Ново!" (), а тези с трайно ниски цени със знак "%SALE" ()Бебешка козметика:

Козметика за бебе


Ние в магазин КОМСЕД сме наясно, че да си майка е прекрасно, но не винаги е лесно, защото малките деца имат нужда от качествена бебешка козметика и специални грижи за деликатната бебешка кожа и коса още от първия ден.

Бебешка козметика за новородено


Предлагаме ви да споделим тази отговорност, като се доверите на нашата богата гама от продукти. Те гарантирано ще защитят вашето мъниче и ще направят досега му със света истинско удоволствие. В каталога ни ще намерите голямо разнообразие от качествени лосиони, кремове, сапуни, шампоани, гелове, пудри на известни и доказани марки като Бочко, Johnson’s, Hipp, Chicco. 
За да предпазите деликатната кожа на вашето съкровище от протриване, изсушаване, подсичане или зачервяване, изберете нежен хидратиращ крем, меко подхранващо олио или успокояваща пудра.
По време на баня ползвайте щадящи шампоани и сапуни, които измиват детската коса и кожа без да ги изсушават.
Когато сте на разходка, защитете бебето от преките слънчеви лъчи със слънцезащитно мляко или спрей, а ако през уикенда излезете сред природата, ползвайте лосиони против ухапвания от насекоми.
Приучете малкото дете да се грижи за личната си хигиена, като ползва антибактериален гел за ръце и мие зъбките си със свежа детска паста с вкус на ягодка, банан или ябълка.
Нежните аромати на лавандула, липа, лайка; антисептичното действие на продуктите, които предлагаме, съчетано с овлажняващи и омекотяващи съставки, прецизната комбинация от масла, витамини и минерали, ще направят ползването на козметиката удоволствие.
Опитът в грижите и отговорностите се учи постепенно. Разгледайте нашите разнообразни предложения и ни се доверете – ние знаем от какво се нуждае детето ви.
Създайте нежна връзка чрез нежното докосване на меката бебешка кожа.
Виж още Затвори


Промоции, акценти и трайно ниски цени