Вход/Регистрация

Детски играчки - превозни средстваИзгодни оферти на играчки - превозни средства

Детски играчки - превозни средства:

Детските превозни средства са сред любимите играчки на децата от различни възрасти. Малчуганите от малки се учат да управляват, бутат, возят, карат различни коли, камиони, автобуси, самолети, хеликоптери и други, като много често имитират характерния звук, който издават истинските превозни средства.
В магазин КОМСЕД сме се погрижили да задоволим страстта на малките шофьори с богата гама от артикули на доказани лидери и марки като LEGO®, Bbugaro, Playgro, Playmobil, Ravensburger, Toy State и други. Всички играчки са с безкомпромисно качество и отговарят на съвременните Европейски норми и изисквания за безопасност.
Разгледайте богатия ни каталог и изберете неудържими бъгита, бързи и яростни спортни коли, оборудвани пожарни, високи кранове, истински полицейски автомобили, хеликоптери, автовози, трамваи, мотори, строителни машини, цели комплекти гаражи, писти с колички, пожарни, автомивки или различни колекционерски модели, които да добавите към арсенала на малкия палавник.
Този вид играчки са чудесна идея за подарък и може да зарадвате децата на близки и приятели, като им подарите така желаната кола с дистанционно, комплект малки автомобилчета, голям камион или друго превозно средство. Каквото и да изберете, няма да сбъркате.
Направили сме подбора на този вид играчки така, че да грабват с изящния си, близък до оригинала дизайн, с прекрасни ярки цветове, маневреност и подвижност.
Зарадвайте своите малчугани като им подарите възможност да се забавляват истински.
Виж още Затвори


Промоции, акценти и трайно ниски цени