Вход/Регистрация

Детски играчки на тема наука и техникаОбразование, наука и техника:

Ролята на науката и технологията в образованието на децата


На нас възрастните ни е трудно да си представим живота без науката и технологиите. Всъщност благодарение на тях ние живеем живота си, който е доста улеснен от развитите технологии. Но за децата това все още е един непонятен свят.  Ако искате детето ви да научи за различните сфери на живота, предложете му да си избере някоя от играчките на тема наука и техника. С тяхна помощ то ще има целенасочени и смислени занимания, които ще развиват мисълта му.


Полезни връзки:


Ползи от науката и техниката


Видове детски изследователски комплекти

Ползи от науката и техниката


Има безброй ползи от науката и техниката, които можете да изброите на децата си! Например: благодарение на напредналите технологии, можем да пътуваме до други места на земята за часове, а не за дни и месеци, както е било в стари времена; също така ни позволяват да откриваме нови планети и да ги изследваме; ежедневието ни е пълно с електрически устройства, които са резултат от научни открития - хладилника например; лечението на много болести също е жизненоважно научно откритие. Науката и техниката са помогнали за развитието на различни области.


Разбира се, можете да им разказвате много и да давате различни примери (метрото е също добър пример за това), но игрите на тема Наука и техника ще ги накарат да преживеят това, за което говорите - да бъдат в ролята на откриватели и изследователи и да видят резултатите от своето изследване. Може дори да откриете, че това е област, която ги привлича силно. 

Видове детски изследователски комплекти 


Разгледайте нашия каталог с предложения и изберете онези от тях, които ви се струват най-интересни. Можете да се спрете на астропланетариум или астрономически телескоп, които ще покажат на вашия малчуган колко необятна е астрономията, изследователски микроскоп за любителите на биологията, оптичен център за наблюдение, течна лаборатория, 25 оптични експеримента, комплект за фокуси, експериментални комплекти - по химия, физика, археология, генетика, електричество, електроника, космос, магнитна наука, светът на кристалите, човешко тяло, анатомични модели на човешкото тяло и животни и други в зависимост от предпочитанията на детето ви.

Всички артикули са изработени от висококачествени материали и са в съответствие със съвременните изисквания и норми за безопасност.
Подарете на детето си не само играчка - запалете интереса му към науката, дайте му знания и го научете на любознателност.
Виж още Затвори