Вход/Регистрация

Детски играчки ''Направи си сам''Направи си сам - изгодни оферти:

Детски играчки ''Направи си сам'':

Детските играчки от типа „направи си сам“, освен за игра, са подходящи и за развитие на креативността, концентрацията, координацията, мисловните умения и творческите наклонности на малките палавници.
Можете да стимулирате готварските умения с комплекти „пекарна за закуска“ или „обяд за деца“. С тяхна помощ малката домакиня ще създаде най-вкусните сандвичи, пици, бисквитки, вафли, препечени филийки, палачинки, топинги и други блюда. Ако забележите, че вашето дете е сръчно в ръцете, купете му комплекти с мъниста, от които може да направи малки животни, мънистени кексчета, еднорози, принцеси и безкрайни творения с всички форми, размери и цветове. Или пък дърводелски комплект, с помощта на който да измайстори влакче, багер, въртолет или невиждано досега превозно средство. Можете да стимулирате развитието на уменията му, като му подарите мозайка в прекрасни цветове или му покажете как да бродира дървени фигурки, как да прави и оцветява весели гипсови отливки на животни, как да оформя пластелинени чудеса, да изработва бижута, да изрязва, да оцветява, да лепи....или казано общо да създава.
Всички артикули са изработени от висококачествени, безвредни материали и отговарят на изискванията и нормите за безопасност.
Предложенията и вариантите за целенасочени и смислени занимания са многообразни – изберете и наблюдавайте с кои играчки от типа „направи си сам“ най-много обича да играе вашето дете. Така може отрано да разберете към кои дейности има естественни наклонности и да стимулирате развитието им. 
Виж още Затвори