Вход/Регистрация

Детски интерактивни играчкиДетски интерактивни играчки в промоция:

Детски интерактивни играчки:

Интерактивните играчки за деца имат за цел да образоват, да развиват наблюдателността, комбинативността и креативността. Те стимулират сетивата по приятен, развлекателен, а понякога и нестандартен начин.
Разгледайте предложенията на магазин КОМСЕД и изберете за вашето мъниче някоя от нашите атрактивни и много занимателни интерактивни играчки.
Можете да се спрете на образователно кученце, което ще покаже на детето голямо разнообразие от песни, фрази и звуци; на невероятната Мини Маус, която говори на български език и разпознава гласа на малкия си собственик; на таблет, който съвсем наподобява истинския и е пълен с песни и игри; на разказвач на приказки, който съдържа някои от най-прекрасните детски четива; на увлекателна игра с въпроси; на колело на знанията, което ще помогне на детето да научи азбуката, числата, броенето, знания за формите, цветовете, животните, професиите, предметите в пространството, основни думи и изрази; на невероятно умна къщичка, която предоставя нови знания само с докосване на картинка или думичка от детското пръстче и много други.
Всички артикули, които предлагаме, са изработени от материали с високо качество и отговарят на съвременните изисквания за безопасност. 
С помощта на интерактивните играчки вие развивате сетивата на детето си и го образовате по интересен и нестандартен начин.
Виж още Затвори