Вход/Регистрация

Детски играчки за игра с пясъкДетски играчки за игра с пясък в промоция:

Детски играчки за игра с пясък:

Играчките за игра с пясък са нашето чудесно класическо предложение за забавления навън през топлия сезон. Тези обикновени игри са сред най-популярните развлечения за децата от много поколения. Те позволяват активно играене и общуване с приятелчета.
На едно дете не му трябва много, за да е доволно – малко пясък, кофичка, лопатка, няколко формички и ето ти игра, която стимулира детското въображение.
Предложенията на магазин КОМСЕД включват красиви комплекти кофички за пясък в ярки цветове, с атрактивни детски апликации на Замръзналото кралство, Пижама маски, Спайдърмен, Пес патрул, Колите, Миньоните и други любими детски герои. Към тях са добавени топка, лейка, формички за пясък или други допълнения. Можете да изберете и страхотни плажни камиони, дървени или пластмасови пясъчници.
Покажете на детето как да направи пясъчни формички с помощта на малко вода, как да напълни самосвала или кофичката с пясък, как да ползва търмъчето и лопатката.
Да, при тази игра то може да напълни и обувките си с песъчинки или да изцапа ръцете си, но важното е, че ще има възможност да играе на открито, и да развива креатвността си.
Изберете някое от нашите пясъчни удоволствия, които са изработени от висококачествени материали и се предлагат на достъпни цени. Зарадвайте детето си и му подарете възможност за обикновени детски игри.
Виж още Затвори