Вход/Регистрация

Детски забавни играчкиИзгодни оферти на забавни играчки :

Детски забавни играчки:

Детските забавни играчки създават положително настроение у децата и привличат вниманието им с интересните си умения, форми, цветове и възможности за игра, които предлагат. Те стимулират сетивата по приятен, развлекателен и ненатоварващ начин.
В изключително богатия каталог на магазин КОМСЕД ще се намери по нещо за всяко дете: умния камион за боклук (така де, за разхвърляни играчки) Дъсти; чудесното плюшено животинче с магическо сърце от пайети, което се излюпва от Rainbocorn яйце; тренировъчен център със спасителен кран; рампа за спускане, изстрелвачка на тенис топки и мишени; коплект за приготвяне на кукли; домашен плюшен любимец за разходка навън; забавната къща на Маша; спалня или гримьорна с малки домашни любимци; коли с различни функции и възможности; комплекти Малкото пони, Барби чанти с променящи се цветове; Спайдърмен маски и много други предложения, които може да се превърнат в любимата забавна играчка на малките палавници. 
Всички артикули са изработни от материали с високо качество, съобразени са с възможностите и интересите на децата в различни възрасти и са в пълно съответствие с Европейските изисквания и норми за качество и безопасност.
Подарете на детето си не просто забавна играчка, а добър приятел.
Виж още Затвори