Вход/Регистрация

Детски пъзелиДетски пъзели в промоция:

Детски пъзели:

Детски играчки - пъзели

Пъзели за най-малките и за по-големите, пъзели с увлекателни картини на животни, пъзели с любимите на децата филмови герои, 3D детски пъзели и др. Използвайте филтрите за да селектирате пъзели за деца от желаните вид, брой елементи, възраст, марка и цена.

Пъзелите са класическо забавление за деца – те развиват фината моторика и вниманието към детайла, като същевременно предлагат възможност за самостоятелна, тиха работа, която да насърчава концентрацията у детето. 
За най-малките изберете детски пъзели за съчетаване – само от две или три части, или пък кубчета, които образуват картинки на всяка от страните си! За по-големите деца изберете детски пъзели с различни форми, 3D пъзели – като сфера, обувка или кутия! А тренираните и умелите в подреждането на детски пъзели можете да зарадвате с пъзели с любими персонажи и сцени от филми, или пъзели с много, много части. Висококачествените детски пъзели на Ravensburger могат да бъдат редени отново и отново, без това да повреди частите. И ако все пак решите, че сте положили много труд – рамкирайте и окачете на стената готовият пъзел – така детето ще може да се любува на пъзела дълги години.

Виж още Затвори