Вход/Регистрация

Герои от филмиВ промоция:

Героите от любимите филми:

В тази категория сме събрали много и различни предложения към децата, с които те могат да попълнят колекцията си от приказни фигурки на герои от филми. Разгледайте каталога на магазин КОМСЕД и изберете онези герои, които са направили най-голямо впечатление на вашите палавници.
Ако са фен на Малкото пони, можете да им купите прекрасни комплекти с фигурки и аксесоари от този забавен и интригуващ филм, с които да прекарват чудесни мигове. 
Или може би колекционират Дисни принцеси – тогава за тях са Рапунцел, Ариел, Пепеляшка, Бел, Аврора, Тиана, Ясмин и много други прелестни кукли. Те ще позволят на момиченцата да им правят прически и да ги обличат в различни дрехи.
Ако малкото ви момче си пада по екшън или фентъзи филми като Спайдърмен, Междузвездни войни, Трансформърс, Джурасик парк – разгледайте богатата ни колекция от герои и непременно ще откриете предпочитаната от него играчка.
При нас са още Миньоните, Пижама маски, Колите, Маша и Мечока и много други фигурки от любими филми.
Всички играчки са чудесни прототипи на истинските герои, направени от материали с най-високо качество и решени в оригинални цветове.
Покажете на децата си нашите предложения и им позволете сами да изберат любимия си герой.
Виж още Затвори