Вход/Регистрация

Детски играчкиДетски игри и играчки в промоция:

Всички детски игри и играчки:

Днес децата се радват на голямо разнообразие от играчки и това е добре за тяхното развитие. Важно е да знаете, че на определен етап от израстването си, малчуганите се нуждаят от различни видове детски играчки.  По този начин - играейки, те постигат няколко неща:


КАКВО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЗА ДЕТСКИТЕ ИГРАЧКИ


1️⃣    Разширяват знанията си за околния свят 
2️⃣    Развиват двигателните си умения
3️⃣    Усъвършенстват сетивните си и други способности
4️⃣    Учат се на социални умения

Всички играчки за деца в магазините на Комсед са пригодени към специфичната възраст на детето. Можете да се информирате за конкретна детска играчка и онлайн като прочетете описанието й. 
Колко играчки за децата трябва да имаме вкъщи – много или малко?


Това е въпрос, по който спорят много от родителите. 

Със сигурност всяка детска играчка дава на вашето дете нови познания и преживявания. Колкото по-малко е то, толкова повече се нуждае от различни типове играчки, за да открие към коя от всичките детски играчки ще има по-голям интерес. След като това стане ясно, вече ще знаете кои са предпочитаните занимания на вашето дете. Това ще ви улесни в избора на играчка. 

И още нещо –  дайте възможност на малкия юнак или принцеса да се забавлява с избраната от него детска играчка! Образователните детски игри безспорно имат значение, но играта сама по себе си е най-добрият начин за учене. Има голямо разнообразие от забавни детски играчки, в които децата се „влюбват“.
Какво е значението на детските играчки за децата?


Децата обичат повторенията, защото така се чувстват уверени и сигурни. В игрите те спонтанно изразяват себе си в безопасна среда – сред любимите си детски играчки и хората, които познават. Чрез играта детето получава възможност да контролира всичко - да променя, създава, властва и да бъде каквото поиска. Това е безценна обратна връзка за начина по който възприема и тълкува своите ежедневни преживявания. Детските играчки са преход от един свят към друг, от реалния свят към въображаемия! Те са мощно средство за развитието на ума и постепенното навлизане в света на възрастните. 
 
Доверете се на качеството на популярни производители на детски играчки, с които работим! Разгледайте различните категории детски играчки. Изберете необходимата играчка и се насладете на моментите със забавни игри с вашето най-голямо съкровище – детето! 

Виж още Затвори


Промоции, акценти и трайно ниски цени