Вход/Регистрация

Сглобяеми басейни

                                Сглобяеми басейни за двораСглобяеми басейни:

Сглобяеми басейни ИНТЕКС


С невероятните сглобяеми басейни, които предлага магазин КОМСЕД, ще прекарате чудесни мигове със семействотото и приятелите си през горещите летни дни.

Как лесно да сглобите басейна

Лесно можете да сглобите, инсталирате или разглобите избрания от вас модел на басейн без да ви е необходима специализирана помощ.
Необходимо е да го положите на плоска повърхност върху избраното от вас място в градината или двора и да следвате придружаващите го инструкции. Басейните са снабдени с изпускателна клапа за бързо и безпроблемно източване на водата.  Съхранението и транспортирането им също е лесно, тъй като се сгъват бързо и се превръщат в малък, компактен пакет.

Изработени от висококачествени и издържливи материали, които им гарантират дълъг живот, нашите басейни имат стабилни, здрави рамки и са супер надеждни. С правоъгълна или кръгла форма, те са с различни размери и капацитет, за да отговорят на всички изисквания и потребности.

За да предпазите влизането на механични замърсители като листа и насекоми, е добре да се снабдите с покривало, което ще съхрани свежестта и чистотата на водата.

Подарете си незабравими весели и прохладни летни дни със сглобяемите басейни на магазин КОМСЕД. Животът е пълен с работа, а удоволствията са толкова малко – не се лишавайте от тях!
Виж още Затвори