Вход/Регистрация

Надуваеми джакузита

                               Надуваеми джакузита у дома
Надуваеми джакузита:

Аксесоари за надуваеми джакузита:

Надуваеми джакузита - Spa удоволствие у дома


Надуваемите джакузита INTEX® PureSpa™ - за вкъщи и за двора са проектирани за комфорт и наслада с голяма здравина и устойчивост.

Създаденият по най-високите индустриални стандати интериор е подсилен с леки, но много здрави нишки Fiber-Tech™ за изключителна здравина и комфорт.
Вградената система за третиране на твърдата вода я прави по-деликатна към кожата и цялата SPA-система.
Вграден подгревател  с максимална ефективност, осигуряващ най-високо ниво на безопасност и дълготрайност.

Характеристики на надуваеми джакузита Intex

  • Налични в размери за 4 и 6 човека
  • Лесен за използване контролен панел
  • Удобни дръжки за захващане при преместване
  • Чанта за лесно съхранение и транспортиране
  • Сменяем филтър за пречистващата помпа
  • 2 години гаранция

Истинската релаксация е на един бутон разстояние!

С най-иновативната технология на надуваемите джакузита Purespa, Интекс с радост Ви предoставя възможност за истинско СПА изживяване в къщи, на двора или на терасата. Надуваемите джакузита INTEX PureSpa са 3 модела: с въздушни балончета, с водни струи и комбинирани, както и в размери за 4 или 6 човека. 

Предимства на надуваемите джакузита PureSpa

Надуването е елементарно: просто закачате въздуховода на контролния панел към джакузито, натискате бутона и надуваемото Ви джакузи се надува за броени минути. 

Лесният за употреба контролен панел активира масажните функции, за да може Вашето тяло да се отпусне напълно. 

Надуваемите джакузита Purespa са с изключително ефективна система за затопляне на водата, която предоставя максимален топлообмен без да има директен контакт с водата и така Ви осигурява най-високите стандарти за безопасност, ефикасност и издържливост. 
Вие можете да нагласите температурата спрямо Вашите лични предпочитания до 40о С.   

Pure Spa са направени от устойчив на пробиване трипластов материал, който е подсилен с леки, но много здрави влакна за невероятна издържливост и комфорт.  

Представяме Ви иновативна и патентована технология от влакна, направена да Ви осигури както отлична структурна стабилност, така и излючително приятна на допир повърхност. Това прави Вашето луксозно SPA изживяване наистина освежаващо. 

Надуваемите джакузита Purespa с водни струи имат усъвършенствана система за обработка на твърдата вода. Водата минава през електромагнитно поле, което отделя калция и другите минерали. Отпадъчните кристали от твърдата вода остават във филтъра, а в джакузито влиза само чиста и мека вода. Твърдата вода причинява натрупвания на нагревателите, тръбите и филтърните помпи, което значително намаля ефективното отопление и филтрация. Като обработвате твърдата вода, Вие можете да удължите ефективността и живота на Вашето джакузи. 

Комбинираният модел Purespa с въздушни балончета и водни струи е със система за използване обработване на солена вода. Електролитна клетка разделя молекулите на солта до обикновен хлор и така прави водата чиста и санирана без да е необходимо добавянето на концентриран хлор или агресивни химикали. Системата за третиране на твърда вода и тази за солена вода я правят чиста и нежна към кожата и банските Ви и прави Вашето СПА изживяване истински приятно. 

Смяната на филтрите и поддръжката на надуваемо джакузи INTEX PureSpa е изключително лесно. 

Надуваемото джакузи Purespa, с патентован дизайн, ще бъде идеалният завършек на двора или терасата Ви. 

Надуваемите джакузита INTEX PureSpa - най-доброто СПА изживяване за Вашия дом!
Виж още Затвори