Вход/Регистрация

Надуваеми басейни за двора ᐉ

Надуваеми семейни басейни Надуваеми басейни за двора и терасата:

Надуваеми басейни за цялото семейство


Мечтаете за басейн у дома, но се страхувате, че не можете да си го позволите? Вече е възможно с лесните за сглобяване и поддръжка – басейни INTEX AGP детски надуваеми басейни, надуваеми и сглобяеми басейни за двора, надуваеми джакузита и аксесоари. 

Ако искате да пренесете морето във вашия дом, направете го с надуваеми и сглобяеми басейни INTEX AGP. Надуваемите и сглобяеми басейни от марката INTEX AGP са чудесен аксесоар за двора и обещават безкрайни забавления, както за малките, така и за големите. Разнообразните по размери и форма басейни в комбинация с лесното им сглобяване ги правят най-предпочитани за дома и откритите пространства като вилата, двора и други.


Предлагаме басейни за двора в най-популярните размери от 2.44 м. до 5.50 м. на кръглите и до 9.75 х 4.88 на правоъгълните и овални басейни с и без електрическа филтрираща помпа.


Басейните са производство на световния лидер INTEX с 2 год. гаранция за фабрични дефекти. Басейните от серията EASY SET са изключително лесни за привеждане в експлоатация - надува се пръстена в горната част и се пълни басейна с вода, която сама го издига и разпъва.

Басейните с конструкция са също много лесни за сглобяване, удобни за експлоатация и също така лесни за събиране и съхранение през зимата.

Басейните за двора INTEX са едно достъпно удоволствие.

Виж още Затвори