Вход/Регистрация

Надуваеми басейни INTEX

Бебешки и детски басейниДетски надуваеми басейни:

Бебешки и детски басейни


Детските басейни са незаменим източник на удоволствие през горещите летни дни. Всяко дете обича да играе с водата! Подарете му весело лято в меката прегръдка на прохладната вода!


INTEX - лидерът на надуваемите продукти


Надуваемите или сглобяеми басейни, които предлага детски магазин КОМСЕД, са произведени от световния лидер INTEX с грижа за вашите деца. Всички басейни са с високо качество и са безопасни за ползване. Удобни и практични, те са подходящи за вкъщи, за терасата, за двора, за плажа. Надуват се, сглобяват, инсталират и поддържат изключително лесно. Пренасят се без проблем и могат да ви придружат по време на лятната ви ваканция.

Видове надуваеми басейни

В нашия магазин ще намерите голямо разнообразие от размери на детски надуваеми басейни. Привлекателните и разнообразни форми на кит, замък, охлювче, пате, звезда, панда и др. ще накарат очите на децата ви да заблестят от удоволствие. Свежите цветове и красиви декорации с любими герои като мечо Пух, Цар Лъв, Замръзналото кралство, пейзажите с  морски бряг, океанско дъно, аквариум ще задоволят и най-капризния детски вкус. Допълненията като сенници, пръскала, надуваеми арки, топки, пояси и др. ще увеличат удоволствието на малчуганите от всички възрасти.

Разнообразните артикули, които предлагаме могат да се превърнат и в атрактивен подарък за деца на близки или приятели.

Вкъщи, на двора, на плажа - бебешките и детски басейни са една от най-предпочитаните водни атракции. Подарете незабравими, пълноценни преживявания и емоции на децата си, а за вас осигурете малко спокойствие в горещите летни дни!

Виж още Затвори