Категории: Продуктови

Mayoral. Компанията, която 75 години облича децата в мечтите им

Питате се какво всъщност значи да „облечете“ детето си в мечти? Знаете ли, забравете за кавичките, защото когато става въпрос за световния гигант в детските облекла Mayoral, нещата придобиват пряк и истински смисъл.

Mayoral е испански бранд, водещ сред европейските производители на детски дрехи за момчета и момичета, за бебета и деца, който заради оригиналността си и качеството, е обичан от децата и техните родители. Много като период, но не и като време, в което правиш нещо с любов и грижа. Години на усъвършенстване на продукта, фамилната компания ръководена от една и съща фамилия от самото й създаване.

Мода и качество в едно. Възможно ли е?

През годините, компанията идваща от Испания, се опитваше да се наложи като бранд със собствен стил, отличаващ се дизайн на дрехите, индивидуалност. И успя! В същото време показа, че всичко това може да бъде съчетано със съотношението цена, качество и модерен стил.

  • 75 години на пазара.
  • Дистрибуция в над 40 страни в света.
  • Разпознаваемост. Подпис, който не може да бъде сбъркан.
  • Индивидуален стил, копиран от хиляди други марки по света.
  • Силен дизайнерски външен вид, съчетан със стил на достъпна цена.

Mayoral обича да облича, както и още лазещи бебета, така и вече проходили малки човеци, които опознават света и вече се отличават със своя характер.

Марката се вдъхновява и от младежкия полъх на вече порасналите деца, които с тийнейджърския си стил променят света на модата към свежест и оригиналност.

Марката също така е популярна с това, че подкрепя и влага време, и внимание в осъществяване на справедлива търговия. Фокусът й е насочен както към качествените платове, с които изработва детските дрешки, но и към цялостния честен процес на производство и разпространение.

Модерен полъх и индивидуален стил

Дрехите са специално проектирани и одобрени за момчета и момичета, дрехи за малки и големи бебета и млади тийнейджъри. Известни със своята впечатляваща гама от красиво изработени облекла. Използват уникални флорални щампи и закачливи графики, за да създадат един неподправен младежки стил.

Топлите нюанси, които „играят“ върху дрехите, създават усещането за свежест и комфорт. Морски полък със съответните елементи, бонбонести щампи и пастелни нюанси…

Личи си, че са правени наистина с кеф, защото са толкова ефектни с внимание към детайлите, точно каквито ни харесват. Колекциите им направо ни завъртяха главата още от първия път и веднага си представихме щандове на Комсед, пълни с дрехи от испанския бранд.

В селекцията им са включени и специални аксесоари за майки, които да улеснят ежедневието със стил.

Качеството наложено от Mayoral

Защо е важно, детето ни да носи качествени дрехи? Това са се питали както създателите на Mayoral, така и всички родители до ден днешен.

Дрехите са наистина невероятно красиви и ергономични, с неограничаваща движението кройка, така че децата да се чувстват комфортно и добре в това, което са облечени.

Качествените платове и материи, както и правилното разпределение на въздуха, допринася за добрата проветривост, но и едновременно с това оптимално задържа топлия въздух в дрехата.

Доказано и особено впечатляващо, водещата испанска, детска марка Майорал, комбинира качеството на дрехите съсстилен дизайнерски външен вид, препълнен с индивидуалност и стил на достъпна цена – със сигурност това е печелившата комбинация! Еталон за испанската мода пред света.

А ние гордо можем да заявим, че преди почти година Mayoral се „приземи“ успешно в Комсед, на нашия сайт и не просто ще се задържи, но и ще продължи да облича в мечти нашите малки клиенти, защото държим на качеството… а и сме модерни 🙂 Всички предлагани дрехи и аксесоари можете да разгледате тук

Mayoral. Компанията, която 75 години облича децата в мечтите им

comsedblog

Последни публикации

Пролетните разходки и как ни улеснява стерилизаторът за биберони

Пролетта е време за нови, свежи вълнения и разходки на открито. За родителите, които ще се наслаждават на пролетните разходки…

4 седмици ago

Безопасен сън: какво трябва да знаят всички родители

Като нови родители е важно да създадете безопасна обстановка за сън на вашето новородено. Ето и препоръките, които могат да…

2 години ago

Как да изберем най-доброто бебешко кошче за сън

Новородените прекарват по-голямата част от времето си - около 16 часа на ден - в сън. Как можете да сте…

3 години ago

5 ритуала за първия учебен ден

Първият учебен ден е специален ден. Той заема почетно място в дългия списък от запомнящи се събития, който притежава всеки…

3 години ago

Топ 10 най-продавани игри през лято 2021

Настроението, което носи лятото е по-различно! Време е за отпуска, ваканция и каквото ви душа иска, за да е пълна…

3 години ago

MAST M4 – единствената бебешка количка, от която ще имате нужда

Купуването на количка е почти като купуването на кола; това е голяма инвестиция на пари и време и понякога може…

3 години ago