Кукличките L.O.L. Surprise: по-изненадващи от всякога!

Новите раковини на L.O.L. Surprise разкриват един вълнуващ и прекрасен свят на любимите малки куклички, които сега променят цветовете си и носят още много приключения във всеки комплект!

А ако все още не сте се докоснали до изненадите на L.O.L. Surprise, Ви предстои забавна среща с колекциите от мини кукли. Всеки комплект съдържа кукла със специални способности, аксесоари и изненади, а в новите комплекти L.O.L. Surprise – Purl Surprise ще откриете и сладките малки сестрички, които също могат да разменят дрехите си, точно както и големите си сестри.

Разтваряйки блестящите чантички, децата ще открият шест различни малки пакетчета, които да разтварят и да преживяват страхотна изненада всеки път! В комплекта ще откриете кукла L.O.L. Surprise Тот, нейната малка сестричка, дрехи и обувки за двете, шишенце и специална таблетка-мида, правеща забавна пяна! А Тот и Lil Sister от лимитираната серия  Pearl Surprise имат специалното умение да променят цвета си, когато ги изкъпете в топла или студена вода! Съберете цялата колекция, разменяйте дрехите им и се забавлявайте с всички прекрасни изненади.

В блестящата серия комплекти Glitter Series пък ще откриете 7 изненади, сред които и кукла със специално умение-изненада. Щом изпие две шишенца вода, малката кукличка може да започне да плаче, да плюе или да пишка, освен това и да сменя цвета си, поставена във вода! Забавлявайте се със специалните способности на куклите и съберете всички 12 куклички в серията за още по-забавни игри!

И не забравяйте – единствено оригиналните L.O.L. Surprise мини кукли ви предлагат гарантирано, качествено забавление, безопасно за вашите деца! Оригиналните кукли притежават специални  умения, качествени материали и удоволствие от играта, които никой дубликат не може да предостави.

Какво ще получим, избирайки L.O.L. Surprise Pearl Surprise?

В комплекта получавате:

  • Блестяща чанта с дръжка;
  • 6 различни аксесоара – дрехи, обувки и шишенце;
  • Разтворима таблетка – мида, правеща пяна във вода;
  • 1 кукла Tot
  • 1 кукла Lil Sister

Какво ще получим, избирайки L.O.L. Surprise Glitter Series?

  • Кукла, обляна в блясък от глава до пети!
  • Тайно съобщение;
  • Дрешки
  • Обувки
  • Шишенце
  • Стикери;

Кукличките L.O.L. Surprise: по-изненадващи от всякога!
1.5 / 5 от2 гласа

deyan georgiev

Последни публикации

Как машината за адаптирано бебешко мляко AGU Happy Shaker улеснява всеки родител?

Всеки родител може да потвърди, че храненето на бебето е едно от най-важните и съществени първи стъпки в живота му.…

3 седмици ago

Пролетните разходки и как ни улеснява стерилизаторът за биберони

Пролетта е време за нови, свежи вълнения и разходки на открито. За родителите, които ще се наслаждават на пролетните разходки…

2 месеца ago

Безопасен сън: какво трябва да знаят всички родители

Като нови родители е важно да създадете безопасна обстановка за сън на вашето новородено. Ето и препоръките, които могат да…

2 години ago

Как да изберем най-доброто бебешко кошче за сън

Новородените прекарват по-голямата част от времето си - около 16 часа на ден - в сън. Как можете да сте…

3 години ago

5 ритуала за първия учебен ден

Първият учебен ден е специален ден. Той заема почетно място в дългия списък от запомнящи се събития, който притежава всеки…

3 години ago

Топ 10 най-продавани игри през лято 2021

Настроението, което носи лятото е по-различно! Време е за отпуска, ваканция и каквото ви душа иска, за да е пълна…

3 години ago