Вход/Регистрация
АРХИВ - ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е АКТУАЛНА!
Моля, имайте предвид, че в момента разглеждате статия от раздел АРХИВ на КОМСЕД Online.
2018-06-01

Игра "Пазарувай и спечели с Маша и Мечока" в КОМСЕД Сердика Мол


Общи условия и правила

1.      Организатор

Играта „Пазарувай и спечели с Маша и Мечока ” е организирана от Веригадетски магазини КОМСЕД фирма КОМСЕД АД, София, ул. „Тодор Каблешков” No 76;  ЕИК:  121107412.

2.      Провеждане на играта

2.1  Място

Играта „Пазарувай и спечели с Маша и Мечока ” ще се проведе в магазин Комсед в Сердика Център

Адресът на Сердика Център е следния: София, бул. Ситняково №48.

2.2  Дата и час

Играта започва на 01.06.2018г. в 12:00 часа и приключва на 21.06.2018г. в 22:00 часа.

 

ВАЖНО:  Участниците ще могат да пускат талони за участие в урната само в посочените дати в Детски магазин КОМСЕД в Сердика Център от 10:00 до 22:00часа.

3.      Начин на игра

3.1  Участници

Участницимогат да бъдат всички лица направили покупка на стойност над 1лв в магазин Комсед в Сердика Център в периода на играта и попълнили талон за участие в томболата.

3.2  Участие в играта

Талони за участие се получават от интерактивна площ за забавление на деца, позиционирана в Сердика Център на ниво -1, Голяма ротонда.

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е на гърба всеки талон да бъдат ЯСНО написани:

1.     име и фамилия на клиента

2.     телефон за контакт

3.     номер на касов бон

Само талони, които отговарят на тези критерии, ще могат да участват в играта.

3.3  Томбола

Всички талони, отговарящи на горепосочените изисквания, които са пуснати в урната ще участват в томболата.

 

4.      Избиране на победители

4.1  Избиране на победители

След приключването на играта в 12:00 часа на 22.06.2018г. НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП член от екипа на детски магазин КОМСЕД ще изтегли 5 талона от урната.

Ако някой от изтеглените талони не отговаря на посочените в т. 3.2 критерии, на негово място ще бъде изтеглен нов.

4.2 Оповестяване на победителите

Победителите ще бъдат оповестени след приключването на играта, имената им ще бъдат качени на Facebook страницата на верига детски магазин КОМСЕД и член от екипа на КОМСЕД ще се обади (в срок до 2 работни дни) на посочения на гърба на телефон.

5.     Награди

 

3бр. Айхорн - Маша и Мечока-дъска 36x24 см с код 041557

1бр. Пъзел к-кт 3 в 1: Маша и приятели 07027

1бр. 3D Пъзел Ravensburger Топка 72 ел. - Маша и мечока 12178

 

ВАЖНО: наградите не могат да бъдат заменени запаричната им стойност!

6.      Взимане на наградата

Спечелилите могат да вземат наградата си веднага след приключването на играта от мястото на магазин Комсед в Сердика Център  (в работното време на магазина) в срок до 22.07.2018 (30 дни след тегленето на томболата).

В случай, че някоя от наградите не бъде потърсена в посочения по-горе срок от 30 дни, то тя се губи.  

Ако бихте предпочели наградата да бъде получена от друг от нашите магазини, желателно е победителят да се обади предварително.

ВАЖНО: Победителят ще получи наградата си САМО след предоставянето на документ за самоличност съответващ на данните предоставени на гърба на талона!

8.      Публичност

С участието си в играта „Пазарувай и спечели с Маша и Мечока ”,Вие се съгласявате организаторът на играта (верига детски магазини КОМСЕД) даизползва за целите на играта и публикува в интернет предоставените от Вас имена.

 

9.      Защита на личните данни

Уведомяваме Ви, че Комсед АД е администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД. Попълването на име и телефонза контакт е необходимо с цел участие в томболата и се извършва доброволно. Ще използваме тези данни единствено, за да се свържем с Вас, ако сте сред спечелилите. В противен случай и следизтичане на кампанията, ще изтрием тези лични данни. Повече информация за политиката ни за поверителност и защита на личните данни можете да откриете нанашия интернет сайт www.comsed.net/gdpr.

10.  Общи условия

С участието си в играта “Пазарувай и спечели с Маша и Мечока“, Вие се съгласявате с условията и разпоредбите на гореописаните правила.

Тези правила са публично оповестени идостъпни за целия период и продължителност на промоцията в детски магазин КОМСЕД в Сердика Център и на интернет адрес: www.comsed.net .

Организаторът на играта запазва правото сида допълва или променя правилата, като промените влизат в сила от деня на публикуването им на www.comsed.net . Организаторът също запазва правото си да преустанови провеждането на игата по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от верига детски магазини КОМСЕД.

11.  Телефон за въпроси

Ако имате въпроси относнопровеждането на играта, моля обърнете се към член на нашия екип в детски магазин КОМСЕД в Сердика Център  или се обадете наследния телефон: (02) 958 99 15.

 Приятно изкарване и успех!