Вход/Регистрация
АРХИВ - ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е АКТУАЛНА!
Моля, имайте предвид, че в момента разглеждате статия от раздел АРХИВ на КОМСЕД Online.
2018-05-10

Очаквайте отново HAPPY WEEKEND в КОМСЕД

Уважаеми клиенти, 

За наближаващия Празник на Детето 1-ви Юни Ви предоставяме отново възможност да закупите подаръци за децата на изгодни цени.

HAPPY WEEKEND в Детски Магазини КОМСЕД  ще се състои на 18, 19 и 20-ти Май 2018 г

Вижте по-долу пълните условия за участие в кампанията:


Условия за участие в Кампанията HAPPY WEEKEND от 18-20 май 2018г.

Уважаеми клиенти,

Ние, от верига Детски магазини КОМСЕД (Фирма Комсед АД) се грижим за сигурността на Вашите лични данни, като събираме само минимално необходимите такива и то само ако сме получили Вашето съгласие или е налице друго законно основание за това. 

За да продължим да Ви изпращаме полезна и интересна информация за нашите промоции и специални оферти на Вашия имейл адрес, имаме нужда от Вашето съгласие.

В знак на благодарност за отделеното време, Комсед АД Ви дава право да ползвате 25 % отстъпка по време на кампанията HAPPY WEEKEND (18-20 май 2018 г.) на всички продукти в магазините и онлайн, с изключение на тези в текуща промоция и трайно намалени цени. В магазините артикулите в текуща промоция са маркирани на рафта с ценови етикет в червен, а тези с трайно намалени цени - със зелен цвят, а в сайта са маркирани със символ „слънчице“.

Заявявайки Талон за участие в Кампанията HAPPY WEEKEND Вие се съгласявате да получавате рекламни брошури за промоции и специални оферти на продуктите от Детски Магазини КОМСЕД (фирма  Комсед АД).

Получете своя талон за участие ТУК

Ние няма да споделяме или разпространяваме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни. Посочените по-горе данни се предоставят единствено на наши доверени партньори (технически доставчици на маркетингови услуги и услуги по дизайн), за които сме се уверили, че спазват най-високи стандарти за сигурност на информацията и нейната поверителност.  

Никога няма да продадем Вашата информация на трети лица или да я използваме за цели, за които не сте ни дали предварително съгласие. 

Повече информация за прилаганите от Комсед АД мерки за защита на Вашите лични данни можете да прочетете на нашия уебсайт www.comsed.net/gdpr както и да оправите запитване на имейл адрес online@comsed.net.

Напомняме Ви, че можете по всяко време да оттеглите своето съгласие за получаване на информация за наши промоции и специални оферти, като редактирате вашия профил в сайта или натиснете бутона „Отписване“, който присъства най-отдолу на всеки изпратен до Вас имейл. При оттегляне на съгласието Ви, ние няма да Ви изпращаме повече рекламни материали и newsletters. За да се абонирате отново, моля влезте отново в Редакция на Вашия профил в сайта. 

Как се използва талона

Ако желаете да пазарувате онлайн, моля въведете кода от букви (на латиница) и цифри в полето "Код за отстъпка", след което натиснете бутона "Приложи". Отстъпката от -25% ще бъде пресметната автоматично. Ако желаете да пазарувате във физическите магазини на КОМСЕД, покажете кода (от телефона си или на принтиран лист хартия) на служителя на касата. 

Колко пъти мога да използвам талона си

Талонът за отстъпка може да бъде използван само веднъж и не може да се комбинира с други талони и/или карти за намаления, подаръци или отстъпки. Отстъпката НЕ важи в КОМСЕД Детски магазини на път в бензиностанции OMV

Моля имайте предвид, че на един и същ имейл адрес можете да получите само 1 (един) валиден код за отстъпка. Дори и да получите 2 талона, те ще бъдат с един и същ код, който може да се използва само 1 (един) път.

Тъй като наличностите в магазините бързо се променят по време на промоция, не гарантираме, че наличностите на продуктите показани в сайта са актуални към момента. Възможно е поръчани от Вас артикули да не бъдат доставени, тъй като по време на поръчката Ви, наличността вече е била изчерпана. Само полученият имел, че поръчката Ви е със статус „Потвърдена“ Ви гарантира получаването й.

Възможно е някои от артикулите да не са налични в онлайн магазина, а само в някои от физическите магазини, както и обратното - да има артикули налични само в КОМСЕД Онлайн. За избягване на недоразумения моля, проверявайте в раздел "Наличности по магазини" в продуктовата страница за търсения артикул.

Също така Ви уведомяваме, че по време на промоцията, Верига детски магазини КОМСЕД не може да "запазва" или "задържа" продукти за по-късна покупка, както и не предлага услугата "Получаване на заявката от магазин".

Приятно пазаруване!