Вход/Регистрация
АРХИВ - ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е АКТУАЛНА!
Моля, имайте предвид, че в момента разглеждате статия от раздел АРХИВ на КОМСЕД Online.
Цитираната промоция вече не е валидна. Вижте тук актуалните промоции.
2020-12-04

Коледен Каталог 2020 - Магията на Приказната Нощ

Уважаеми клиенти,

От 04.12.2020 г. до 03.01.2021 г. влиза в сила нашият традиционен Коледен Каталог - Магията на Приказната Нощ.

В селекцията от над 1600 продукта в промоция сме се постарали да ви предложим множество интересни и актуални продукти за бебето и майката, играчки за децата и забавни игри - чудесни подаръци за близки и приятели. Вярваме, че ще намерите между тях онова, което съдържат писмата до Дядо Коледа, а усмивките на любимите Ви деца ще бъдат Вашия най-хубав Коледен подарък!

Ако пазарувате онлайн, можете да разгледате Продуктите от Каталога или всички Продукти в промоция и трайно ниски цени.

Забележка: Не всички артикули в Каталога са достъпни онлайн. 

Ако предпочитате да се насладите на пъстротата и огромното разнообразие на отворените ни физически магазини можете да изтеглите каталога в .pdf  формат от тук: Коледен Каталог.pdf или да получите печатно копие на място в магазина.

Забележка: Артикулите отбелязани със знак (*)  са с ограничени наличности в търговската верига и онлайн. 

Във връзка с извънредната епидемична обстановка в страната, работното време на магазините може да бъде променено. Моля, проверете на www.comsed.net. Някои от изброените магазини са с ограничен асортимент и не предлагат всички продукти от брошурата. Моля, информирайте се на служебния телефон: 0875 333456 или на e-mail: online@comsed.net. Промоционалните цени са валидни за периода от 4 декември 2020 до 3 януари 2021 или до изчерпване на наличностите. Комсед АД не гарантира наличност на артикулите за целия промоционален период. Всички цени са в левa с включен ДДС. Комсед АД не носи отговорност за допуснати печатни грешки в каталога. 


Приятно пазаруване!

Виж продуктите от тази промоция